Jogo Bingo review

JogoBingo bestaat al een paar jaar en is sinds de lancering een enorm succes. Wat deze nederlandstalige bingoroom o.a. zo succesvol heeft laten worden is het gebruikersgemak in combinatie met de vele rooms waaruit gekozen kan worden.

Zo is het mogelijk om in bingorooms te spelen waar de kaarten variëren van € 0,10 tot € 0,50. Er kunnen tot wel 10 spelkaarten per ronde worden gespeeld, maar natuurlijk kan er ook gratis worden gespeeld. Het is natuurlijk altijd aan te raden om alvorens voor echt geld te spelen, eerst het spel gratis uit te proberen.

Wanneer u heeft besloten om voor echt geld te gaan spelen kunt u eenvoudig betalen met uw telefoon. U belt dan met 0909 - 1717 (€ 1,30 per gesprek). Uw spelerstegoed wordt vervolgens opgewaardeerd met € 1,30.

U kunt ook met 0909 - 1515 (€ 0,80 per minuut) bellen. Vanaf dat moment, zolang de verbinding niet wordt verbroken, wordt er elke 30 seconden € 0,40 toegevoegd aan uw speeltegoed. Let op, u kunt op deze manier maximaal € 10 aan speltegoed opwaardering in èèn keer.Bezoek de website van Jogo Bingo


Bezoek Jogo Bingo nu

Tags: jogobingo, eenvoudig spelen, telefoon, gemakkelijk betalen, multiplayer, nederlandstalig
Jogo Bingo
Jogo Bingo
NaamJogo Bingo
Bonus0 %
BetalenBetaal met IdealBetaal met Telefoon
Speel nu
Advertentie
© Copright 2019 - www.bingoballetje.nl - contact